Beba čim osjeti povrće, napinje se na povraćanje. Što ponuditi za ručak?

Kako bismo vam što više olakšali korištenje aplikacije LittleDot, pripremili smo za vas učestalo postavljana pitanja kako bi imali informacije na jednome mjestu. Obratite nam se s povjerenjem i isprobajte on-line konzultacije stručnjaka

Naša beba ima 6 mjeseci i uz dojenje smo krenuli s obrocima te zapeli na povrću. Odbija redom sve: mrkvu, tikvice, krumpir, špinat. Na bilo koji način: voda, para, uz dodatak mlijeka. Čim osjeti povrće, napinje se na povraćanje. Što ponuditi za ručak? Mi uglavnom završimo na dojenju… 🙂

Ponudite meso, juhice, voće, rižu, tijesto bez jaja… Svaki puta probajte, a ako ne uspije, nadojite, kao i do sada. Imajte strpljenja, ništa ne radite na silu.

Pitanja i odgovori

Bilježite bitne trenutke u razvoju i životu djeteta

Besplatno preuzmite aplikaciju LittleDot kojom možete pratiti razvoj Vašeg djeteta, navike spavanja, hranjenje te sve ključne trenutke u njihovom životu.

Možda te zanima:

Neka često postavljena pitanja roditelja

Dijete od 15 mjeseci ima bronhitis i jako slabo jede. Molim vas, što pomaže kod bronhitisa i kako bi se mogao udebljati?

Sinu se čepi nosić, teško diše i nakuplja mu se slina pomiješana sa sukrvicom. Ne znam je li problem suh zrak ili nešto drugo?

Imam dvogodišnjega sina kojemu već treći dan iz čista mira počne curiti krv iz nosa. Je li to zabrinjavajuće?

Beba od 9 mjeseci još ne puže i ne posjeda se sama. Imam li razloga za brigu?

Partneri