prof. dr. sc.  Milivoj Jovančević

prof. dr. sc. Milivoj Jovančević

General Pediatrics

Meet the LittleDot team of experts available 24/7 for questions about your child’s health

Ili kontaktiraj nekog od naših 78 experts for additional advice

Premium health from 7,42 € Find out more
No video consultation dates available!
Can't see the video consultation date for appointment that suits you?

No worries - by pressing the button you still do not pay anything!

About chosen doctor

Doctor CV

He published the book "First years: why are so important?"; author of the textbook "Child and Adolescent Psychiatry" (Nikolic - Marangunić) and co-author of the textbook (M. Jovančević M. Knezevic and Lj. Hotujac) "Providing assistance for families with children in crisis situations (2009).

Author articles: prof. dr. sc. Milivoj Jovančević

User reviews (164)

Your trust is our main concern. Service providers cannot influence a user's review not to be published or removed. We also do not post reviews that contain users’ private health information.

All reviews are submitted by the user after consultation with an expert.

Zahvaljujem se doktoru Jovančević koji je jedini pomogao mom djetetu kojem je 3 mjeseca usnica bila raspuknuta. Prije nego što smo došli do dr. Jovančević prošli smo mišljenja 3 pedijatra i jednog dermatologa (koji je moje dijete poslao na plastičnu operaciju pod anestezijom), ali u zadnji čas prije operacije doktor Jovančević mu je pomogao i usnica je brzo zacijelila! Koje olakšanje i hvala mu zato!

ND - Zabok

17.03.2022.

Jedan divan i strucan lijecnik koji nas je vise puta svojim savjetima umirio i uputio na pravi put posebno jer smo u situaciji da nemamo stalnog pedijatra vec tri godine i desi se da se nemamo kome obratiti, ali zato nam je doktor Jovancevic veliki spas i ogromno mu hvala za brze i strucne savjete i mišljenja, u njega imamo veliko povjerenje

Korisnik 367614 - Krizevci

14.10.2022.

Doktor kojem sam zahvalna do kraja života. Doktor koji mi je uvijek na Little Dot odgovorio u roku od 10 minuta, na Božić, nedjeljom, blagdanom... Doktor koji je UVIJEK na temelju mojih par napisanih rečenica postavio točnu dijagnozu, nesebično davao najbolje savjete. Veliko hvala doktoru Jovančeviću za sve!

NNM - Zdenci

12.05.2019.

Dr. Jovančević is a great doctor, very knowledgeable, attentive and giving practical directions and advices. His responses are in a very timely manner, simply put-great to work with. I would recommend him to anyone without a doubt. Best regards, D.

Korisnik 510574 - Split

14.04.2020.

Izuzetno profesionalan, stručan i pristupačan. Komunikacija s doktorom je besprijekorna. Osim toga, krasi ga ljubaznost i strpljenje kako s roditeljima tako i s djecom. Sve pohvale. Najbolji pedijatar u Zagrebu.

Korisnik 510574 - Split

19.06.2020.

Izvrstan doktor, uvijek odgovori unutar pola sata. Zaista je od velike pomoći posebno u situacijama kad lokalni pedijatri ne rade. Puno puta mi je olakšao situacije brige i nedoumice. Zaista od velike pomoći!

A - Vis

22.06.2020.

Odlična pomoć i usluga telefonske konzultacije, te dostupnost za vikend po danu i u ponoć koja nam je pomogla da ne vozimo dijete na hitnu za vikend zbog problema sa jako visokom temperaturom

Korisnik 376739 - Varazdin

26.04.2021.

Doktor me je smirio te dao konkretne upute što mi je činiti i kako pomoći djetetu. Odgovorio mi je na sva pitanja pa više nisam imala nedoumica. Sve u svemu, prezadovoljna sam!

AK - Zagreb

15.06.2021.

Doktor Jovančević odgovorio je konkretno i ono što mi je bilo bitno, a ne da je dao općeniti odgovor. Unatoč tehničkim problemima, potrudio se da dobijem njegov odgovor.

Korisnik 545662 - Zadar

09.01.2021.

Divan doktor, stručnjak. Samo pozitivna iskustva imamo. Smiri kad treba, da savjet što raditi.. Osoba kojoj bi uvijek pristupila s upitima o zdravlju svoje djece.

MK - Ozalj

18.11.2022.

Partners