Dijete hospitalizirano zbog krvave stolice po pet puta na dan. Je li moguće da je izbijanje zubića uzrok tomu?

Kako bismo vam što više olakšali korištenje aplikacije LittleDot, pripremili smo za vas učestalo postavljana pitanja kako bi imali informacije na jednome mjestu. Obratite nam se s povjerenjem i isprobajte on-line konzultacije stručnjaka

Imam dijete dobi 13 mjeseci, trenutačno je u bolnici zbog krvave stolice. Ima stolicu do 5 puta na dan. Je li moguće da je izbijanje zubića uzrok tomu? Svi nalazi koje je do sada radio su uredni, tj. negativni, znači sve je u redu… Prebačen je u drugu kliniku, da oni vide o čemu se radi… Maleni je prilično veseo, jede, spava, igra se… Hoćete li biti ljubazni i reći mi što je u pitanju? Unaprijed vam se zahvaljujem i od srca želim svako dobro…

Dijete je na obradi, pa vam, nažalost, iz ovog što ste naveli, a bez nalaza, ne mogu reći puno. Postoje različita stanja zbog kojih dijete ima krv u stolici, od infekcija do kroničnih bolesti, za koje je potrebna kompleksna obrada. Za detaljnije mišljenje svakako moram vidjeti nalaze.

Pitanja i odgovori

Bilježite bitne trenutke u razvoju i životu djeteta

Besplatno preuzmite aplikaciju LittleDot kojom možete pratiti razvoj Vašeg djeteta, navike spavanja, hranjenje te sve ključne trenutke u njihovom životu.

Možda te zanima:

Neka često postavljena pitanja roditelja

Zbog upale na piši mažemo antibiotskom kremom, možemo li primiti cjepiva ili bolje pričekati?

S obzirom na to da beba još ne sjedi niti drži čvrsto glavicu, kada da počnemo s dohranom?

Šestomjesečni sin je malo prehlađen, ali sinoć je vrišta i plakao cijelu noć. Je li moguće toliko vrištanje cijelu noć zbog nosa ili zuba?

Dvomjesecna beba place dok jede adaptirano mlijeko

Partneri