Šestomjesečni sin je malo prehlađen, ali sinoć je vrišta i plakao cijelu noć. Je li moguće toliko vrištanje cijelu noć zbog nosa ili zuba?

Kako bismo vam što više olakšali korištenje aplikacije LittleDot, pripremili smo za vas učestalo postavljana pitanja kako bi imali informacije na jednome mjestu. Obratite nam se s povjerenjem i isprobajte on-line konzultacije stručnjaka

Imam dječačića starog 6 mjeseci, malo je prehlađen. Nos mu je zatvoren, čistim ga i kapam fiziološku otopinu. Bili smo kod pedijatrice i rekla je da nije ništa strašno, samo nos, ali on je sinoć vrištao i plakao cijelu noć. Ne znam što da radim i mislim da mu izbijaju zubići. Je li moguće toliko vrištanje cijelu noć zbog nosa ili zuba? Sve sam probala: kapi za desni, mast, ali ništa ne pomaže.

Moguće je da vrišti iz mnogih razloga. Ako nema temperaturu, sigurno nije bolestan, ali ga može mučiti zub ili to što ne diše na nosić. Sve dobro radite, samo sve to ne može odmah proći, osobito zubići koji niču.

Pitanja i odgovori

Bilježite bitne trenutke u razvoju i životu djeteta

Besplatno preuzmite aplikaciju LittleDot kojom možete pratiti razvoj Vašeg djeteta, navike spavanja, hranjenje te sve ključne trenutke u njihovom životu.

Možda te zanima:

Neka često postavljena pitanja roditelja

Imam dvogodišnjega sina kojemu već treći dan iz čista mira počne curiti krv iz nosa. Je li to zabrinjavajuće?

Sin na nožnom palcu ima blago crvenilo s malom količinom blijedozelenog gnoja

Zanima me kada bih trebala uvoditi iduće obroke, kojim tempom i redoslijedom?

U školi mog astmatičnog djeteta dokazana je svinjska gripa. Zanima me zašto rizična djeca moraju u školi i kako je zaštititi?

Partneri