Skip to main content

Meet LittleDot's team of experts who are always available to inquire about your child's health

Look at all the experts
dr.  Jasna Petrić Duvnjak dr. med.

dr. Jasna Petrić Duvnjak dr. med.

4.8

Pulmologija i alergologija , Dijagnostika (UZV, EEG, RTG)

za sva pitanja u plućima, disanju i alergijama

Zovem se Jasna Petrić Duvnjak i subspecijalista sam pedijatrijske pulmologije  u Zavodu za pulmologiju s alergologijom i kardiologiju s reumatologijom u Klinici za dječje bolesti KBC Split.

U svakodnevnom radu sudjelujem u provođenju I interpretiranju alergoloških kožnih testiranja I testova plućne funkcije (spirometrija,bronhodilatacijski test, bronhoprovokacijski test) djece oboljele od astme, alergijskog rinitisa, urtikarije, upale pluća, bronhopulmonalne displazije I drugih alergoloških I pulmoloških bolesti u sklopu Pulmološko – Alergološke ambulante. Aktivni sam sudionik “Škole atopije” , koja se održava od 2016.g., a čiji je cilj edukacija djece I roditelja  o atopijskom dermatitisu.

Svakodnevno koristim ultrazvuk pluća u svom kliničkom radu od 2014.g. I zalažem se za uvođenje ove neškodljive metode dijagnosticiranja bolesti pluća, posebno upala pluća.

Područje mog  interesa je I dugoročna zdravstvena skrb djece s kroničnom respirac ijskom insuficijencijom, posebno neinvazivna ventilacija pozitivnim tlakom peko maske I primjena mehaničkog iskašljivača (CoughAssist®).

Suvlasnica sam Poliklinike Pediatri u kojoj sa suradnicama pedijatricama nastojim ostvariti zajedničku ideju sveokupne zdravstvene skrbi djece uz brzu dijagnostiku na jednom mjestu .

Show a detailed resume

Articles of the author: Jasna Petrić Duvnjak

No articles found

Note important moments of the development and child's life

Download LittleDot application for free, which you can use to note anything from child's development, sleeping habits, feeding and all important milestones in their life.